09 de juliol 2011

Festa dels sentits

Foto: Pàgina d'Onatge


He deixat campar lliures els sentits, a les pàgines d’Onatge. Al seu far, la poesia brolla prenyada d’una llum bressoladora de sentiments i emocions que il•luminen realitats. Sap guarnir la vida amb una garlanda de paraules punyents, bressoladores, critiques, plenes de sentit. Atreta per la brillantor de les que descrivien una festa, com una garsa, les hi he robades i atresorades, aturant-me en el vol. Gràcies, Onatge.


He dejado los sentidos, a su libre albedrío en las páginas de Onatge. En su faro, la poesía mana preñada de una luz que mece sentimientos y emociones que iluminan realidades. Sabe adornar la vida com una guirnalda de palabras punzantes, acunadoras, críticas, llenas de sentido. Atraída por el brillo de las que describían una fiesta, como una urraca, las he robado y atesorado, parándome en el vuelo. Gracias, Onatge.




 lectura


7 comentaris:

Galionar

Fantàstic, Pilar; he de dir que en aquest cas, el poema d'onatge em va passar desapercebut el seu dia (publica tant que no sempre el puc seguir), i sentint-lo recitat així, de primer encontre, m'ha semblat d'una qualitat excepcional. Felicitats a tots dos!

Pilar

Galionar. Agraeixo les teves paraules i que hi siguis. Una abraçada!

Joan Abellaneda

un poema preciós que t'impregna a cada vers amb aquesta pluja fina dels sentits i els sentiments que et va xopant

felicitats a l'autor i a la intèrpret

gràcies als dos per compartir
abraçades
joan

onatge

Pilar, Galionar i Joan, aquestes paraules mal embastades amb fil de sentiments no són res sense l'ànima i l'esperit de tu Pilar. Gràcies.

Des del far una abraçada (per separat...).
onatge

Tatuagem

Muy bien!

Petons

PEPE LASALA

Preciosa poesía Pilar. Un fuerte abrazo desde la Tertulia Cofrade Cruz Arbórea.
http://tertuliacofradecruzarborea.blogspot.com/

rebaixes

onatge,onatge
sona a miracle.
....... Anton

Gràcies!