27 de setembre 2010

Elena de segona mà.

Pedrolo. Trobada a la xarxa





Català


Castellano


5 comentaris:

onatge

En Pedrolo és el meu autor predilecte. Tinc més de 50 títols, me'ls he llegit i m'agrada molt. Recordo que el primer llibre que vaig llegir va ser Un amor fora ciutat, que poc deprés el van prohibir... Un home molt honest, massa. Tots els estaments oficials el tenen volgudament oblidat...
Pilar et deixo l'adreça de la seva fundació,http://www.fundaciopedrolo.cat/
M'ha agradat molt, la teva sala de lectura és especial, s'hi respira la teva sensibilitat...

Des del far, bona nit.
onatge

Pilar

A mi m'agrada molt la ficció de Pedrolo. Tal vegada perquè va ser amb ella que el vaig descobrir. Com pots imaginar, el primer llibre que vaig tenir d'ell va ser "El mecanoscrit del segon orígen". Posteriorment he llegit els seus contes i els poemes. No conec tant al novel-lista, però continuo fent via amb tot el que em ve de gust llegir d'ell. M'agraden especialment els símbols que utilitza.
T'agraeixo l'enllaç que em recomanes. He passejat una estona i hi tornaré.
Gràcies també per respirar com ho fas en aquesta sala de lectura. Feia temps que la tenia al cap. Em serveix per aprendre a llegir i, sobretot, per corregir un munt de defectes que vaig descobrint a messura que em sento.
Et dic el mateix que a l'Anton i a la Carme. Si algun dia vols utilitzar-la, m'ho dius. Estaré contenta si hi arriba aquest dia.
Gràcies pe tot, Onatge.

Carme Rosanas

Va, ja està! onatge passant-me al davant i prenent-me el comentari. :)

No em cal ni escriure'l, fins i tot vaig començar per la mateixa novel·la que ell... sempre m'ha apassionat Pedrolo. L'he llegit i rellegit. Gràcies, si un dia sé com fer-ho per llegir a la teva sala, crec que és de justícia que llegeixi un bocinet d'un altre Pedrolo.

Pilar

El fet de coincidir en les preferències per Pedrolo, ens ha donat l'oportunitat de parlar-ne. Crec que és important parlar d'escriptors i de llibres. És una manera de mantenir-los en el nostre dia a dia i evitar que s'oblidin.
Prendrè bona nota de les preferències de qui entri. Tinc la sensació que aprendrtè molt i descobrirè tresors que em permetran viure l'aventura de llegir i escriure.
Gràcies, Carme.

onatge

Carme ja saps que no faria res per incordiar-te, incomodar-te,molestar-te. Somric per sota el nas, però parlo seriosament. Quan vaig fer el soldat, que va ser a sant Boi, i per la força, recordo que en els trajectes de tren que feia cada dia, la meva lectura era en Pedrolo, en aquella `peoca si m'haguessin descobert el llibre hauria tingutm problemes, això encara hi afegia més als llibres. I la meva filla també està boja per ell.

Des del far, dues flames de pau, una per tu Pilar, i l'altra per la Carme.
onatge

Gràcies!