12 de març 2011

Instant màgic


Vaig conèixer la Mireia en un màgic món de contes on les dues col-laborem. Els seus, tenen característiques especials; la tendresa i el fet que no hi caben "els dolents". Diu que li serveixen com a eina per a educar els nens i ajudar-los a créixer com a persones. És una bona eina!
En demanar-li que col-laborés en aquest espai, ha triat un dels contes que apareixerà, si no ho ha fet ja, en l'últim recull que li publicaran.
Gràcies Miri, per apropar-nos al teu encisador món "sense dolents".


Conocí a Mireia en un mundo mágico de cuentos donde las dos colaboramos. Los suyos, tienen características especiales; la ternura y el hecho de que no caben "los malos". Dice que le sirven como herramienta para educar a los niños y ayudarlos a crecer como personas. ¡Es una buena herramienta!
Al pedirle que colaborase en éste espacio, ha escogido uno de los cuentos que aparecerá, si aún no lo ha hecho, en la última recopilación que le publicarán.
Gracias, Miri, por acercarnos a tu encantador mundo "sin malos"


 lectura

L'INSTANT MÀGIC

La seva maneta minúscula m’agafa amb força. Es nota que no té por de res. A dins del cor hi té l’energia de l’Univers que l’ajudarà a créixer i a desenvolupar-se. La vida flueix. Tot és pur i net. El contacte i la veu de la seva mare li transmeten la seguretat que necessita per a relacionar-se amb el món que l’envolta. Respira tranquil·litat. L’equilibri. Quan em veu, somriu. Aixeca els bracets i vol parlar, però no en sap. Sense saber dir res, amb el gest ho diu tot.. Hem connectat i és per sempre. L’instant és màgic.


5 comentaris:

Mps Landino

quan li dones la mà a un infant et sembla que tot comença de nou.
Molt Bonic, Miri.
Gràcies, Pilar

rebaixes

No ha entrat el coment... i com que el faig directe... ja miraré de tornar.

+3 MIRIQUATRE

Moltes gràcies pels vostres comentaris!!! :)

Anònim

Hi ha instants irrepetibles. M'agrada.

Joel Artigas

Gràcies Pilar! Just avui he conegut aquest llibre i he pensat en fer-ne esment al meu bloc.

Si vols pots passar-t'hi a fer-ne una ullada a Educació i les TIC

Salutacions.

Gràcies!