11 de juny 2011

Sobtada albada de l'estiu


Fa poc que conec al Joan de Mataró. Això no és cap obstacle perquè m'agradin els seus esquitxos de vida, els quals penso anar descobrint a poc a poc. El que també m'agrada és la seva disponibilitat. Gràcies Joan, per haver-me posat les coses tan fàcils.


Hace poco que conozco a Joan de Mataró. Esto no es óbice para que me gusten sus salpicaduras de vida, las cuales pienso ir descubriendo poco a poco. Lo que también me gusta es su disponibilidad. Gracias, Joan, por haberme puesto las cosas tan fáciles.





11 comentaris:

Joan Abellaneda

ah quedat molt " xulo" , gràcies pilar

una abraçadeta
joan

Pilar

Gràcies a tu, Joan!

Anònim

Com el teu blog literari m´agrada molt, vull compartir amb tu un premi que m´ha donat un bloguer que diuen Spartako. Una abraçada

Pilar

Gràcies, Durruti. He intentat cometar al teu blog, però el déu blogger no em deixa.

Anònim

Això que t´ha passat amb el meu blog em passa a mi amb altres, on no puc deixar comentaris. Com sóc nou en aquestes qüestions, encara no tinc ni idea de quina forma solucionar-lo, si hi ha alguna.

Tatuagem

Lindo...

Saludos!

Pilar

Durruti. Potser canviant el navegador. Ves provant entre internet, safari, mozilla...És el que jo faig i no sempre tinc un resultat satisfactori, però no sé una altra manera de fer-ho.

Pilar

Tatuagem. Estoy de acuerdo contigo.
Petons!

Joan Abellaneda

gràcies tatuagem i pilar
una abraçada
joan

Maria Teresa Galan

Oh, Joan! M'ha fet molta il·lusió sentir-te recitar. Saps?, estic meravellada de veure com domines tot aquest món de la informàtica, aquests
programes.

Et vaig seguint, encara que no sempre t'escric. El teu bloc m'encanta.

Una abraçada,

Maria Teresa

Joan Abellaneda

gràcies maria teresa. guapíssima !!!
ets un solet

muacs!!
joan

Gràcies!