26 de novembre 2013

Jafre

Carme Rosanas


Què podria dir de Carme? Que pinta i evoluciona constantment en les seves composicions?, que les acompanya sempre amb poemes o prosa poètica, tot aconseguint fer-nos reflexionar mentre ens sorprèn?, que és una dona compromesa, inquieta, sensible?...que és psicòloga, mare, àvia, amiga?
Cap dels mots emprats defineixen la seva essència, així que us diré que Carme és Carme, una amiga meravellosa que s'ha guanyat la meva admiració i estima.
Us convido a conèixer-la, els que encara no ho heu fet. Estic segura que us agradaran els seus blogs, ínfima pinzellada de la seva silueta.


¿Qué podría decir de Carme? Que pinta y evoluciona constantemente en sus composiciones?, ¿que las acompaña siempre con poemas o prosa poética, haciéndonos reflexionar al tiempo que nos sorprende?, ¿que es una mujer comprometida, inquieta, sensible?...¿que es psicóloga, madre, abuela, amiga?
Ninguno de los nombres empleados definen su esencia, así que os diré que Carme, es Carme, uma amiga maravillosa que se ha ganado mi admiración y estima.
Os invito a conocerla, los que aún no lo habéis hecho. Tengo la seguridad que os gustarán sus blogs, pincelada ínfima de su silueta.


 lectura

Text



5 comentaris:

Carme Rosanas

M'has sorprès, Pilar i m'has emocionat... Jo no crec merèixer aquestes coses tan biniques que dius.

No sé si és l'emoció, però no puc sentir-te recitant el poema... Quina il.lusió, bonica, m'has fet un regalàs que fa somriure molt i molt.

Està be l'enllaç? O es perquè et miro i t'escolto des d'un IPad i no pas des de l'ordinador?

Una abraçada immensa... Gràcies multiplicades per mil...

Pilar

Feia temps que tenia pensava llegir alguna cosa teva. Avui m'han captivat aquests versos d'una manera poderosa i no he volgut deixar passar més temps.
Tot el que dic ho sento i se'm fa estrany i em sobta pronunciar paraules i pensar que em costa definir-te. Tal vegada tingui a veure el carinyo immens que sento per tu.
Els enllaços estan bé i també el so. Quan ho sentis a casa, qualsevol cosa me la dius.
Petons i un gran somriure que acompanya el teu! :-)

Pilar

Una última cosa...El triangle horitzontal del reproductor permet pujar el volum.
He hagut de refer tot el blog, ja que em van desaparèixer els reproductors que feia servir.
Amb el nou no em tornarà a passar...Marededéu, he estat treballant dies i dies!!! :-)

Carme Rosanas

Ara sí que l'he sentit molt bé, he sentit l'emoció meva i la que tu hi poses en recitar... les paraules et surten de l'ànima, Pilar.

Moltes gràcies, preciosa...

Oh! això que desapareixin les coses que has utilitzat a la xarxa, ja m'ha passat, però no ha estat tant greu com això dels reproductors... quina feinada!!!

A mi em van desaparèixer, de sobre. els Slides que tenia dels meus dibuixos, però ja no els he tornat a fer.

Una abraçada, Pilar i moltíssimes gràcies altre cop.

Pilar

Tal vegada has utilitzat paraules meves en escriure el text. Somric.
Ja em vaig adonar que havies tret els slider, però no sabia la causa. llàstima, m'encantava mirar-me'ls. Comprenc, però la feinada a refer-los.
Gràcies a tu.
PETONS!

Gràcies!